Konstantin Irina har lång och gedigen erfarenhet från ledande roller inom digital marknadsföring, kommunikation och transformering med fokus på framtagning av digitala strategier och utveckling av kompetenser, arbetssätt, innehåll (t.ex. video) och kanaler (t.ex. mobila appar, digitala nyhetsbrev, social media, produktwebbar, koncernsajter, intranät mm). Han har framgångsrikt lett team och förändringsarbete hos ICA, Philips, Electrolux, Essity / SCA m.fl. Konstantin har bred erfarenhet från B2B, B2C och B2E samt digitalisering inom offentlig sektor. Med gedigen ledarskapserfarenhet är Konstantin rådgivare för chefer och specialister med ansvar för marknadsföring, digitalisering, Corporate Communications, internkommunikation samt digital produktion.

Konstantin Irina

Bakgrund:

 

  • Head of Digital Communications & Service Design,
    Uppsala Kommun

  • Head of Internal & B2B Media, ICA Gruppen

  • Commission member of the Council for the Mälardalen region

  • Senior Digital Marketing Manager Nordics, Philips

  • Digital Communications Manager, Essity

  • Digital Marketing Manager, Wayfinder / Vodaphone

  • Internal Communications Officer / Senior Editor, Electrolux

 

Exempel på Mentorprogram:

Digital marknadsföring
Verksamhetsutveckling
Digital produktion
Internkommunikation

Få förslag på ett Mentorprogram med Konstantin!

Namn:  
E-post:  
Företag (frivilligt):  
Ditt behov av mentor:  

Fyll i formuläret här intill så återkommer vi till dig med ett förslag på mentorprogram anpassat för ditt behov. Du kan själv välja att göra förändringar i programmet och väljer sedan om du vill genomföra det.

 

Förslaget är kostnadsfritt och innebär inga förpliktelser från din sida.

 

Kostnaden för att genomföra ett mentorprogram är normalt 3 000 kr per möte. Vanligt är att man genomför ett möte varannan månad under en period, men mentorn finns också tillgänglig som bollplank däremellan.