Joakim Bodin är expert på detaljhandeln efter många år med egen butik och senare flera ledande positioner på Media Markt. Joakim har också väldigt god kunskap inom B2B-försäljning i allmänt och försäljning genom återförsäljare i synnerhet. Inom telecom har Joakim ett brett kontaktnät, båda bland tillverkare, operatörer och återförsäljare. Joakims breda erfarenhet som både inköpare och leverantör har gett honom stor insikt i vad som krävs för att lyckas, oavsett vilken sida av bordet man sitter på. Tack vare sina år inom några olika branscher och många olika företagskulturer har Joakim lätt att sätta sig in nya scenarion samt en bred syn på ledarskap.

Joakim Bodin

Bakgrund:

 

  • Försäljningschef: Media Markt, Zodiac, Huawei

  • Produktchef: Media Markt, Sensec

  • Ägare – entreprenör: Games and Comics AB

Exempel på Mentorprogram:

Retail
B2B försäljning
Ledarskap
Telecom
Återförsäljare
Försäljningschef

gallery/joakim bodin

Få förslag på ett Mentorprogram med Joakim!

Namn:  
E-post:  
Företag (frivilligt):  
Ditt behov av mentor:  

Fyll i formuläret här intill så återkommer vi till dig med ett förslag på mentorprogram anpassat för ditt behov. Du kan själv välja att göra förändringar i programmet och väljer sedan om du vill genomföra det.

 

Förslaget är kostnadsfritt och innebär inga förpliktelser från din sida.

 

Kostnaden för att genomföra ett mentorprogram är normalt 3 000 kr per möte. Vanligt är att man genomför ett möte varannan månad under en period, men mentorn finns också tillgänglig som bollplank däremellan.